Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri SMS_Katt ide...

2010.11.25

1. ... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! (Goram) 
2. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK! 
3. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján) 
4. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K. 
5. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K. 
6. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter. 
7. Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet! BUÉK! 
8. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok! 
9. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.! 
10. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!! by.: Zozi 
11. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony) 
12. Utolsó napján ennek azévnek a szerencsemalackák megintútra kélnek. Azt kívánom néked hogy haarra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanaknálad! B.U.É.K. 
13. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!! 
14. Irigykedve néz most ahúsvéti nyúl, mert a mai buliban aJézuska az úr. Táncolnak az angyalok,szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved! 
15. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltödtök a szilveszterre! 
16. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát voltaz maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005 
17. jövő évben legyen részed mindenszépben,szexben hétszer mindenhéten,de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztasd az óévet,így kívánok boldogúj évet! 
18. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban. 
19. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok! 
20. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gonoljmost másra csak a szépre jóra. Boldogúj évet! 
21. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K. 
22. Az újévben éld az életed vidáman, ne legyenhiányod borban és pinában.Legyen mindigkezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd!! 
23. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? 
24. Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkadhasználd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljenVIAGRA!BUÉK!! 
25. Jó, hogy kiment a biztositék, most nyugodtan túrhatom az orromat..... 1998 Szilveszteren egy haverom ,,kopte,, egy áramszünet alkalmaval. (Horvath Istvan,Csikszereda,Romania) 
26. Szilveszter alkalmából nem kívánokegyebet, csendes lépteid kísérje szeretet.Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,légy boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.! 
27. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!! 
28. A jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztatsd a múlt évet.Kívánok neked Boldog Új Évet! 
29. Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK! By:B.Ú.É.K 
30. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! 
31. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet! 
32. Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok mindenjót az új esztendőbe! 
33. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked! 
34. Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év, kedveshajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbeboldogság, a szívedbe béke, eztkívánom neked az új évre. 
35. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkorkezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kivánok most neked Boldog ujévet!!! 
36. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked! 
37. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtol, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!! 
38. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!! 
39. Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy adenevérek is tudjanak jönni a buliba! :D 
40. Ünepeljük az Óévet, ezért nemigazán emlékszek kívántam e már Sok BoldogÚj Évet!!! Ha igen bocsi és megyektovább bulizni! :) by.: Zozi 
41. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok! 
42. Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév? 
43. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kivánok! 
44. Langyesőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszterneknehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, BoldogÚj Évet Kivánok! 
45. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásúl közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy! 
46. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod! 
47. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet! 
48. Bundybaby berúg ma mint az állat,kicsi nyúlam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek íszonyat sok puszika,így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!! 
49. Ha olykor mégis gyötör az élet,azért mostörülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akikszeretnek téged! 
50. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!! 
51. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el (eati) 
52. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldogúj évet kívánok én néked!

_________________________________________________________________________

1. A jövõ évben 
legyen részed minden szépben,
szexben hétszer
minden héten, de
légy ma éjjel
disznó részeg, így
búcsúztasd a múlt
évet, kívánok
boldog Újévet.

2. Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved.

3. Ezek Santa Claus rénszarvasai hátulról: 000000 
Gyorsan küldd el õket 6 embernek, mert elkezdenek szarni és elszarják az egész 2005-ös évedet!

4. Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák ismét útra kélnek. Azt kívánom neked, hogyha arra járnak, nézzenek be hozzád, s maradjanak nálad.

6. 2005-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

7. Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 elõtt ne kerülj az ágyba!Durranjon a pezsgõ, szóljon hát az ének, ilyen boldog új évet kívánok én Néked!

8. Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

9. Langy esõben, tömör ködben, holt részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, 4kézláb az árokpartján átölelem a Világot. Boldog új évet kívánok!

10. Havas téli lepedõ borítja a tájat,ilyenkor a jópezsgõ serkenti a májat.Sült malacka vándorol,surran a bendõbe kívánok minden jót az új esztendõben.

11. Itt az újév,újat hozzon!Régi jótól meg ne fosszon!De ha több jót nem is adhat,vigye el a régi rosszat!B.Ú.É.K.

12. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,csendes léptedet kísérje SZERETET! Szívedben béke,lelkedben nyugalom,légy boldog a következõ 365napon!

13. A malacka vísít,a kislány sikít.Repül a dugó telik a pohár,mamég elfogy pár csomag dohány.Irigy a húsvéti nyúl,mert ma te vagy az úr.Eegyetmondok csaknéked:Boldog új évet!

14. Végy álarcot tarkát-barkát huzzad meg a malac farkát kívánok néked jót és szépet,szerencsés Boldog Új Évet!

15. Ha berugsz mint a szamár , holnap olyan leszel min a lajhár. Csak azért fogsz a sarokba állni hogy kapaszkodva tudj hányni.
BUÉK!

16. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse.

17. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!

18. Bõ bort bõ búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belõle eleget. B.U.É.K.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.